Otelden misafirlerine ücretsiz eğlence

Güncelleme Tarihi:

Otelden misafirlerine ücretsiz eğlence
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 12:10

Otelden misafirlerine ücretsiz eğlence

Haberin Devamı

 

SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'ndeki Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel, 23 Nisan- 31 Ekim tarihleri arasında en az 3 gün konaklayacak misafirlerine Land of Legends'ten ücretsiz eğlence sunacağını açıkladı.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel, misafirlerinin eğlenceli bir tatil geçirmesi amacıyla Land of Legends ile işbirliği yaptı. Yaz döneminde çocuklu ailelerin sık tercih ettiği otel, 23 Nisan-31 Ekim tarihleri arasında en az 3 gün konaklayacak misafirlerine Antalya'nın en büyük tema eğlence merkezi Land of Legends'a ücretsiz giriş armağan edecek. Otelden 1 kilometre uzaklıktaki merkeze ücretsiz transfer sağlanacağı belirtildi.

Regnum Turizm Yönetim Danışmanı Geylan Dursunoğlu, geçen yıl açılan Land of Legends'ın Belek'in çocuklu aileler için de bir çekim merkezi olmasını sağladığını söyledi. Dursunoğlu, "Bu işbirliğiyle yaz döneminde Land of Legends'ın açık olduğu süre boyunca otelimizde konaklayacak ailelere ayrıca daha büyük bir eğlence ve macera sunacağız. Kış boyunca devam edecek erken rezervasyon fırsatları ile Regnum Carya Golf & SPA Resort'ta kusursuz bir konaklamayı ve Land of Legends'ta sınırsız eğlenceyi avantajlı fiyatlarla almak mümkün olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!