Osmanlıspor taraftarları dayanışma gecesinde bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Osmanlıspor taraftarları dayanışma gecesinde bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 11:47

Osmanlıspor taraftarları dayanışma gecesinde bir araya geldi

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Osmanlıspor taraftarları, düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Çağrı Muştu, kendilerine büyük hedefler koyduklarını ifade ederek, “Şampiyon olarak Bölge Amatör Ligi’ne (BAL) çıkarak köyümüzü gururla temsil etmek istiyoruz” dedi.

Edirne’nin Havsa İlçesi’ne bağlı Osmanlı köyünün adını taşıyan Süper Amatör Ligi’nin güçlü ekibi Osmanlıspor, taraftarlarıyla dayanışma gecesinde bir araya geldi. DSİ Sosyal Tesisleri’ndeki geceye Kulüp Başkanı Çağrı Muştu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda taraftarı katıldı. Gecede konuşan Muştu, yönetim olarak kendilerine büyük hedefler koyduklarını belirterek, “Takımımızın mali durumu her ne kadar iyi de olsa, sizlerinde desteğine ihtiyacımız var. Büyük hedeflerimiz var. Biz 3 yıllık bir süreyle yönetime geldik. Bu süreç içerisinde şampiyon olarak Bölge Amatör Ligi’ne (BAL) çıkarak köyümüzü gururla temsil etmek istiyoruz. Bu da ancak sizin destekleriniz mümkün olacak ve biz buna inanıyoruz” dedi.

Osmanlıspor kulübüne destek verenlere plaket verilen gecede, katılanlar yemeğin ardından müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!