Osmanlı tek golle kazandı

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı tek golle kazandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 14:14

UEFA Avrupa Ligi hazırlıklarını Hollanda’nın Mierlo kasabasında sürdüren Osmanlıspor, oynadığı ikinci hazırlık maçında Belçika Birinci Lig ekiplerinden Royal Charleroi Sporting Club’ü 1-0 yendi. Mor-sırılar, Gerede kampının son gününde Romanya temsilisi Iaşi ile oynadığı özel maçta 1-1 berabere kalmıştı.

Haberin Devamı

Charlton De Brug Otel’in sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Osmanlıspor, 54. dakikada genç oyuncusu Sinan Kurt’un golü ile 1-0 öne geçti. Sonraki bölümde iki tarafın çabası başka gol getirmeyince mücadele 1-0 Osmanlıspor’un üstünlüğüyle son buldu. Osmanlıspor’un yeni transferlerinden Karchemarkas, Diabete ve Aykut Demir bu maçta forma giymezken, Engin ikinci yarıda görev aldı.

GURBETÇİ SELMAN SEVİNÇ GELİYOR

Osmanlıspor’un, Hollanda 2. Lig ekiplerinden VVV-Venlo’daki sözleşmesi sona eren 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Selman Sevinç ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı ileri sürüldü.
Hollanda basınında yer alan habere göre; Venlo’daki sözleşmesi 1 Temmuz’da sona eren Selman Sevinç, geleceği ile ilgili kararını verdi ve Osmanlıspor’u seçti. Türk asıllı Hollandali oyuncu, “Bu, kaçıramayacağım bir fırsattı. Benim önceliğim, ailemin ülkesi olan Türkiye’de futbol oynamaktı” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!