Osmanlı’da transfer taarruzu

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı’da transfer taarruzu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 14:19

Lige beraberlik ile giren Başkent ekibi, savunmaya Polonya’dan yaptığı takviyenin ardından forvet hattına da deneyimli bir Rumen ismi kattı.

Haberin Devamı

Süper Ligdeki ilk maçında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Osmanlıspor, transfer taarruzunu dün de sürdürdü. Sarı-morlar, İspanyol La Liga ekiplerinden Sevilla’nın serbest bıraktığı Rumen forvet Raul Rusescu ile anlaştı.
Başkent ekibi, önceki gün, Polonya asıllı Alman stoper Lukasz Szukala’yı kadrosuna katıp, savunmasını güçlendirmişti. Bu transferin hemen ardından da hücum hattını, 27 yaşındaki Raul Rusescu ile takviye etti.
Romanya’nın Steaua Bükreş takımında yıldızı parlayan Rusescu, 2013 yılında İspanya’nın Sevilla takımına transfer oldu. Sevilla’da fazla forma şansı bulamayan Rusescu, ilk yılında 7 maçta forma giyerken, kiralık olarak Braga ve Steaua Bükreş formaları giydi. Geçen yılı Steaua’da geçiren ve 33 maçta 13 gol atan forvet oyuncusu, 6 kez de Romanya Milli Takımı’nda görev yaptı.

TAKIMDA KÖKLÜ REVİZYON OLDU

Osmanlıspor daha önce de Gabriel Torje (Torku Konyaspor), Arthur Moraes (Benfica), Avdıja Vrasajevic (Bosna Hersek), Hakan Aslantaş (Gençlerbirliği), Mehmet Güven (Torku Konyaspor), Musa Çağıran (Kardemir Karabükspor), Papa Ndiaye (Bodo Glimt), Pierre Webo (Fenerbahçe), Takayuki Seto (Romanya), Tiago Pinto’yu (Portekiz) kadrosuna katmıştı.
İkinci haftada, deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Osmanlıspor, A2 takımı ile yaptığı özel müsabakayı 8-1 kazandı. Sarı-morlarda, Papa Ndiaye bu maçtaki 2 golü ile dikkat çekti. Osmanlıspor’da, Galatasaray’a karşı cezası devam eden Pierre Webo forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!