Osmaniyespordan Başkanı Kara'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyespordan Başkanı Karaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 11:48

Osmaniyespordan Başkanı Kara'ya ziyaret

Haberin Devamı

OSMANİYESPOR Futbol Kulübü teknik heyeti ve futbolcular Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret etti. Başkan Kara, yapılan teşekkür ziyaretinden dolayı takım yöneticilerine, teknik heyete ve futbolculara teşekkür etti. Başkan Kara, "Yıllardan beri Osmaniye bunun hasreti ve özlemi içerisinde. Bizler yerel yönetim olarak halkın karşısına çıktığımız zaman da Osmaniye’nin profesyonel bir ligde bir takım olabilmesi noktasında elimizden gelen her türlü gayret ve desteği vereceğimizi ifade etmiştik. Bu ifadenin gereği olarak ta süreç içerisinde Osmaniyespor’un her zaman için kalben ve gönülden yanında olamaya çalıştık. Son zamanlarda çok yoğun iş akışı içerisinde olmamız sebebiyle maalesef maçlara katılamıyorum. Çünkü Osmaniye’nin yapılması gereken çok hizmete ihtiyacı var ve bu hizmetlerin de Osmaniye'ye yansıtılması noktasında yukarıdan büyük desteklere ihtiyacımız oluyor. Bu destekleri takip etmek projeleri Osmaniye’ye yansıtabilmek adına büyük uğraşlar içerisindeyiz. Geçtiğimiz sene umutluyduk ama olmadı. Bu sene umudumuz biraz daha fazla. Şuana kadar ki gelişmeler ve gidişat gösteriyor ki Osmaniyespor inşallah başarıya emin adımlarla ilerliyor." dedi.
Kadir Kara, "Şu anda bulunduğu yer ve konum olarak gelecek adına bizi ciddi anlamda umutlandırdığına bütün kalbimle inanıyorum. Bu hafta oynayacağınız maç önemli bir viraj, ben kalben inanıyor ve güveniyorum ki siz bu virajı büyük bir rahatlıkla huzur içerisinde ve başarıyla atlatacaksınız. Biz başta Sayın Valimiz Kerem Al Beyefendi olmak üzere Osmaniye’nin seçilmiş belediye başkanı olarak takımımızın sonuna kadar yanındayız. Her türlü desteği veriyor ve vermeye devam edeceğiz. Bu şehrin gerçekten profesyonel bir ligde takıma ihtiyacı var. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz" dedi.
Osmaniyespor  Genel Koordinatörü Bülent Çenet ise "Osmaniyespor ve tüm spor dallarımıza sınırsız destek sağladığınızı biliyoruz. Osmaniye ve Osmaniyespor sizinle emin ellerde. Allah’ın izni ile hedefimiz 3.lig inşallah. Sezon sonunda da hedefimize ulaşacağız. Bugün itibariyle 5. grupta lideriz. İnşallah liderliğimizi sezon sonuna kadar devam ettireceğiz. Lider olarak ta bu ekiple bu kadroyla inşallah sizlere kupamızı alıp geleceğiz" diye konuştu.
Ziyaret sonunda Osmaniyespor futbolcularının imzaladığı forma ve futbol topunu Belediye Başkanı Kadir Kara’ya hediye ettiler.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

İE (AP) 04.11.2016 (FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!