Osmaniye'de 6 mülki idare amirinin görev yeri değişti

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede 6 mülki idare amirinin görev yeri değişti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 13:14

Osmaniye'de 6 mülki idare amirinin görev yeri değişti

Haberin Devamı

OSMANİYE'de 6 mülki idare amirinin görev yeri, İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle değiştirildi. Kararnameye göre ayrıca 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak atandığı öğrenildi.

Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre, Osmaniye'nin Kadirli, Bahçe, Toprakkale ve Sumbas ilçe kaymakamları değişti. Osmaniye Vali Yardımcısı Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Kayseri Vali Yardımcılığına atanırken, Osmaniye İl Hukuk İşleri Müdürü Muammer Balcı ise Osmaniye Vali Yardımcılığına görevlendirildi.

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Erdemli Kaymakamlığına atanırken Kadirli Kaymakamlığına ise Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Bahçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı Kaymakamlığın atanırken Bahçe Kaymakamlığına Savaştepe Kaymakamı Mufit Gültekin atandı. Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Kaymakamlığına, Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci ise İnhisar Kaymakamlığına, Osmaniye Valiliği Hukuk Müşavirliğine ise Laçin Kaymakamı Mehmet Erhan atandı. Toprakkale ve Sumbas ilçe kaymakamlıklarına atama ise yapılmadı.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

01.12.2016 (FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!