Osmancık'tan Halep'e un yardımı

Güncelleme Tarihi:

Osmancıktan Halepe un yardımı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 10:00

Osmancık'tan Halep'e un yardımı

Haberin Devamı

Mustafa ULUSOY/OSMANCIK (Çorum), (DHA) – DİYANET İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı’nın çalışması ile Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Nisan ayı içerisinde düzenlenen Halep’e un kampanyasında toplanan yardımlardan oluşan ilk TIR dualarla yola çıktı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı tarafından başlatılan Halep’e Un Kampanyası'na Osmancık Müftülüğü de destek verdi. Toplanan yardımlarla alınan unlar TIR ile Halep'e götürülmek üzere yola çıktı. İlçe Müftüsü Süleyman Çoban ve vatandaşlar tarafından TIR dualarla uğurlandı.
İlçe Müftüsü Süleyman Çoban, "Diyanet İşleri Vakfı kanadıyla Halep’teki kardeşlerimize un kampanyası başlattık. Osmancıklı halkımızın katkılarıyla ödedikleri bağışlar ile şu anda iki TIR un kampanyası oluşturmuş durumundayız. Bugün ilk TIR'ımızı gönderiyoruz. İkinci TIR'ımızı ise yaklaşık bir hafta sonra kampanya bitimine kadar tamamlayıp yine buradan hep birlikte yollayacağız. Kampanyamızda katkısı bulunan tüm Osmancıklı hayırseverlere buradan Allah razı olsun diliyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Müftüsü Süleyman Çoban’ın duaları eşliğinde Halep Un Yardım TIR’ı yola çıktı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!