Ormancıların elbiseleri değiştirildi

Güncelleme Tarihi:

Ormancıların elbiseleri değiştirildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 14:41

Ormancıların elbiseleri değiştirildi

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA) - AMASYA Orman Bölge Müdürlüğü, orman muhafaza memurlarının resmi kıyafetlerini değiştirdi.

Amasya, Samsun Tokat ve Çorum illerinde bulunan Orman İşletme Müdürlükleri'nde ormanların korunması, güçlendirilmesi ve ormancılık faaliyetlerini bölge halkıyla paylaşarak teşkilatın görünen yüzü orman muhafaza memurlarının resmi kıyafetlerinde imaj değişikliğine gidildi.

Orman Bölge Müdürü Zekeriya Nane, “Orman Zararlılarıyla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından titizlikle yürütülen Ar-Ge ve tasarım çalışmaları sonucunda hava geçirgenliği olan, soğuk ve sıcak hava koşullarına uyumlu, yırtılmaya karşı dayanıklı, bedene uyumlu hareket kabiliyeti sağlayacak şekilde esnek kumaştan üretilen üniformalarla eksi 40 dereceden, artı 350 dereceye kadar dayanıklı bot ve ayakkabılardan oluşan yazlık, kışlık ve arazi kıyafetlerin dağıtımı yaptık” dedi.

Nane, “Orman muhafaza memurlarımız görevleri gereği kışın zorlu ve karlı arazi şartları, yaz döneminde ise yangın, üretim ve koruma görevlerini en ücra yerlerde özveriyle yerine getirmekteler. Başarılı şekilde tasarlanarak üretilmiş bu kıyafetlerle her türlü zor şartlarda bu görevlerini başarılı ve layıkıyla yerine getirmeye devam edecekler" diye konuştu. Zekeriya Nane ve Orman personeli elbise dağıtımı sonrası hatıra fotoğrafı çekindi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!