Orhan Deligöz: “Biz Bir Millet Ve TEK Yüreğiz”

Güncelleme Tarihi:

Orhan Deligöz: “Biz Bir Millet Ve TEK Yüreğiz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:30

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ORHAN DELİGÖZ HINIS'TA SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına Erzurum Hınıs ilçesinde devam etti.
Hınıs’a bağlı köy/mahalleleri tek tek ziyaret eden Orhan Deligöz, vatandaşın istek ve temennilerini dinledi. 1 Kasım seçimlerinin önemine değinen Deligöz, “Son seçimde iş kazası oldu inşallah bu sefer tek başımıza iktidar olacağız siz değerli Kürt kardeşlerimizin desteğini istiyoruz. Köye gelen öğretmenler gerek güvenlik gerekse mesafe uzaklık sorunu yüzünden gitmek istediklerini biliyoruz. Şimdi öyle bir şey yok. İki tane öğretmen atadık bu hafta gelecekler inşallah. Terör örgütü yanlısı HDP’ye oy verip AK Parti’den hizmet beklemesi ne kadar doğru? Siz bu seçimde bize destek verin hizmet gecikmeden gelsin. Belediye yasası yeni çıktı hizmet her köye ulaştırılacak. Eğer güvenlik sorunu var diyip oy vermeyeceksiniz buda çok büyük bir haksızlıktır. Tüm silahlı unsurlar temizlendi bu illet bitene kadar devam edecek siz bize destek verin ki huzur da gelsin hizmette” dedi.
Çözüm sürecine de değinen Orhan Deligöz, Kürt ve Türk’ün et ile tırnak gibi bir bütün olduğunu belirterek, çözüm sürecini devletin değil dış güçlerin taşeronluğunu yapan terör örgütlerinin baltaladığını söyledi.
Deligöz “Terör örgütü ve dış güçlerin anlamadığı ve anlamak istemediği bir gerçek var oda Türk ile Kürtlerin kardeşliğidir. Dolayısı ile bu oyunlara gelmeyeceğinizi çok iyi biliyoruz. Terör örgütü siz kürt kardeşlerimizin hakkını koruyor gibi yalanlara kanmayın. Sizin hakkınızı ancak Türkiye Cumhuriyeti korur. “ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!