Orgeneral Çolak'tan valiye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Orgeneral Çolaktan valiye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 16:19

Orgeneral Çolak'tan valiye ziyaret

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - KARA Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Burdur Valisi Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti.

Kara Kuvvetleri'ne bağlı birlikleri denetlemek üzere Burdur'a gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Burdur Valiliği'ne gerçekleştirdiği ziyaretinde Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'a, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin (EDOK) Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu eşlik etti. Antalya Garnizon ve 3'üncü Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Burdur Garnizon ve 1'inci Tank Eğitim Alay Komutanı Tank Albay Cem Tuce ve 58'inci Piyade Eğitim Alay Komutanı Piyade Albay Hakan Tutucu da ziyarette yer aldı.

Valilik girişinde Vali Şerif Yılmaz ve Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı tarafından karşılanan Orgeneral Çolak, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra makama geçti. Ziyaretleri dolayısıyla Orgeneral Çolak'a teşekkür eden Vali Yılmaz, memnuniyetini ifade etti.

15 Temmuz süreci sonrası taşınan birlikleri ziyaret ederek, taşınma süreçleriyle ilgili devam eden çalışmaları yerinde incelediklerini belirten Orgeneral Salih Zeki Çolak, Burdur'a taşınan 1'inci Tank Eğitim Alay Komutanlığı'nı ve 58'inci Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'na da ziyaret gerçekleştirerek, incelemelerde bulunacaklarını aktardı. Orgeneral Çolak, Burdur'da devam eden çalışmaların da hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydetti.

Vali Yılmaz, Burdur'a taşınan birliklerin memnuniyetle karşılandığını vurgularken, "Taşınma sürecinde EDOK komutanımızın ilimize ziyaretleri olmuştu. Sorunsuz bir şekilde taşınma süreci gerçekleşti. Taşınan birliğin Burdurlu esnaflarımız açısından da ekonomik canlılık getirdiğini belirtmek istiyorum. Bu konuda bu süreçle ilgili desteklerinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!