Organize Sanayi Bölgesi’nde Korkutan Patlama

Güncelleme Tarihi:

Organize Sanayi Bölgesi’nde Korkutan Patlama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 14:11

BUHAR BORU HATTI PATLADI

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde buhar boru hattında meydana gelen patlama korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Olay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgeden geçen buhar hattı, aşırı basınç nedeniyle patladı. Meydana gelen patlama sonucu hattın üzerinde bulunan kaldırım taşları yola savrulurken, çevredekiler ise korku dolu anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar ise patlamanın doğalgaz hattından kaynaklandığını düşünerek paniğe kapıldı. Çerkezköy OSB yetkilileri, patlamanın buhar hattından kaynaklandığını, doğalgaz ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.
Olay yerinde incelemelerde bulunan Çerkezköy OSB yetkilileri, bölgeden geçen buhar boru hattının zamanla aşınması nedeniyle patlamanın meydana geldiğini belirterek, "Biz öncelikle hattan geçen buhar akışını kapattık. Daha sonra burada kazı işlemi yapılacak ve patlayan boru yenisi ile değiştirilecek. Sonrasında hattın üzeri yeniden kapatılıp, yol ve kaldırımda onarım çalışması yapılacak" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!