Orduspor'daki mali kriz

Güncelleme Tarihi:

Orduspordaki mali kriz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 14:45

- Genel koordinatör Yamakoğlu: "Maalesef izne ayrılan oyuncularımız, alacaklarının ödenmemesinden dolayı Ordu'ya dönmemişti. Bu sorunu aşmak için çalışıyoruz"

Haberin Devamı


ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un genel koordinatörü Oktay Yamakoğlu, "Maalesef izne ayrılan oyuncularımız, alacaklarının ödenmemesinden dolayı Ordu'ya dönmemişti. Bu sorunu aşmak için çalışıyoruz" dedi.

Yamakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her kulübün yaşayabileceği mali krizi Orduspor'un da yaşadığını belirterek, şöyle devam etti:

"Maalesef izne ayrılan oyuncularımız, alacaklarının ödenmemesinden dolayı Ordu'ya dönmemişti. Bu sorunu aşmak için çalışıyoruz. Başkanımız Yaşar Pamuk ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun gayretleriyle bazı oyunculara ödeme yapıldı. Bazı oyuncularımızın ise ikna edilerek Ordu'ya gelmeleri sağlandı. Bu oyunculara da ödemeleri Ordu'da yapılacak."

Haberin Devamı

Oyuncuların tamamının gün içinde Ordu'da olmasını beklediklerini ifade eden Yamakoğlu, "Sezon sonuna kadar bir daha böyle bir sorun yaşanmamasını temenni ediyoruz. Orduspor büyük bir camia, her türlü sorunun üstesinden gelebilir yeter ki birlik ve beraberlik içinde olsun" diye konuştu.

Yamakoğlu, takımın pazar günü sahasında Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacağını anımsatarak, "Taraftarımızı bu zor günümüzde yanımızda görmek istiyoruz. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Gün, Orduspor için mücadele günüdür" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!