Orduspor Başantrenörü Deringöl:

Güncelleme Tarihi:

Orduspor Başantrenörü Deringöl:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 13:22

- "İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama elimizden geleni yapacağız"

Haberin Devamı

ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde sahasında Abdullah Gül Üniversitesi'ne 88-66 yenilen Orduspor'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Başantrenör Levent Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeşitli sorunlar nedeniyle maçın hazırlıklarını sadece bir gün yapabildiklerini söyledi.

Karşılamaya eksik antrenmanla çıktıklarını belirten Deringöl, "Buna rağmen maça çok iyi başlamasını bildik ancak ilerleyen dakikalarda istediklerimizi sahaya yansıtamadık ve fark bir anda açıldı" dedi.

Çok kritik bir maçtan daha mağlubiyetle ayrıldıklarına dikkati çeken Deringöl, "Üzgünüz, yapacağımız çok bir şey yoktu. Takımımızın durumu ortada. Rakibimiz bizden daha iyi oynadı ve kazanmasını bildi" diye konuştu.

Deringöl, maç boyunca Brezilyalı oyuncuları Clarissa Dos Santos'un eksikliğini hissettiklerini kaydederek, "Bu oyuncumuz sahada olsaydı belki farklı olabilirdi" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Ligin sonuna kadar mücadeleyi asla bırakmayacaklarını vurgulayan Deringöl, "Son sıradan nasıl kurtuluruz, bunun hesabını yapacağız. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama elimizden geleni yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Deringöl, kalan maçların kendileri için yeni bir umut olduğunu, bu karşılaşmalardan puan toplayarak ligde kalmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!