Ordu'nun tanıtımına katkı ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Ordunun tanıtımına katkı ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 20:09

Ordu’nun daha etkili bir şekilde tanıtılmasını sağlamak amacıyla gazeteci Mustafa Sezer'i göreve getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı Sezer'e teşekkür belgesi verdi.

Haberin Devamı

Yaptığı girişimlerle bir çok televizyon programının Ordu’da çekimler yapmasına, kentin ulusal televizyon kanalları, gazeteler ve dergilerde tanıtılmasına sağladığı katkıdan dolayı gazeteci Mustafa Sezer'i’ teşekkür belgesi ile taltif etmeyi uygun gördüğünü belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Turizm kenti olma hedefi olan Ordu’nun ciddi manada tanıtıma ve reklama ihtiyacı var. Ordu Valiliği görevime başladıktan sonra bu yönde bir ihtiyacın olduğunu gördüm. Uzun yıllar İstanbul medyasında çalışan ve belli bir bilgi birikimi, deneyimi ve tecrübesi olan, daha önceden tanıdığım gazeteci Mustafa Sezer'i valiliğimiz bünyesinde görevlendirdik. Yaptığı çalışmalarla kısa sürede çok sayıda televizyon kanalının Ordu’da program çekimleri yapmasını, ulusal gazetelerde ve prestijli dergilerde Ordu’nun yer almasını sağladı. Ben de bu başarılı çalışmalarından dolayı, emeklerinden dolayı kendisine, ‘Teşekkür Belgesi’ vermeyi uygun gördüm” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Ordu’nun ulusal medyada tanıtılmasında gazeteci Mustafa Sezer'in emeği büyük” diyen Vali Balkanlıoğlu, “Gazeteci Mustafa Sezer kardeşimi daha önceden tanıyordum. Bu yöndeki yeteneğini de daha önceden bildiğim için Ordu’ya faydalı olacağı düşüncesiyle valiliğimizde görev verdim. Kendisi fedakarca çalışarak Ordu’ya faydalı hizmetler yapmaya çalışıyor. Ordu’nun her yönüyle ulusal medyada tanıtılmasında büyük emekler sarf ediyor. Son dönemde ulusal medyadan televizyon kanalları ilimize gelerek, çekimler ve programlar gerçekleştirdi. Bu çalışmalarda Mustafa Sezer’in emeği ve katkısı büyüktür. Şu günlerde bile ilimizde ulusal kanallar program çekimleri yapmaktadır. Bunların Ordu’ya davet edilmesinde ve gelmesinde Mustafa Sezer kardeşimizin gayretleri vardır. Önümüzdeki günlerde de bu tür tanıtım faaliyetleri ve çalışmaları devam edecek. Ulusal medyada Ordu’yu bundan sonra daha çok ve daha sık göreceğiz" açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!