Ordu'da toplanan yardımlar Cerablus'a gönderildi

Güncelleme Tarihi:

Orduda toplanan yardımlar Cerablusa gönderildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 16:59

Ordu'da toplanan yardımlar Cerablus'a gönderildi

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - ORDU Valiliği'nin öncülüğünde bazı kurum, kuruluşlar ile hayırsever işadamları ve vatandaşların yaptığı bağışlardan oluşan yardım TIR'ı düzenlenen törenle Cerablus’a uğurlandı.

Suriye’nin Cerablus şehrinde yaşayan insanların giyim, kırtasiye, spor, okul tamir malzemesi gibi ihtiyaçlarını karşılamak üzere Ordu Valiliği'nin öncülüğünde, baz kurum, kuruluşlar ve hayırsever işadamlarının yaptığı bağışlarla bir TIR dolusu yardım toplandı.

Yardım malzemelerini taşıyan TIR'ın Cerablus’a hareketi öncesinde Bahçelievler Mahallesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda bir tören düzenlendi. Törene katılan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bağışta bulunan herkese teşekkür ederek,  “Ordu halkından Allah razı olsun. Geçmişte de Suriye'nin değişik yerlerine TIR'lar dolusu yardım malzemesi göndermiştik. Bayırbucak Türkmenlerine göndermiştik. Toplanan bu yardımlar, bizim için küçük bir şey ama Cerablus’ta yaşayanlar için son derece önemli ve büyük bir yardım. Onların duası bize yeter. Büyükşehir belediye başkanımıza,  destek veren bütün kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.



Cerablus’a gönderilen yardım TIR'ında, Ordu Büyükşehir Belediyesi, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Ordu Organize Sanayi Müdürlüğü, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası, Tuhafiyeciler Odası, Ayakkabıcılar Odası, hayırsever işadamları ve vatandaşlar tarafından bağışlanan giyim malzemesi, kırtasiye malzemesi, spor malzemesi, okul tamir malzemesi, okul sırası, masası ve tahtası yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!