Ordu Atletizm Pisti Yenilenecek

Güncelleme Tarihi:

Ordu Atletizm Pisti Yenilenecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2015 16:13

ORDU GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ MUSTAFA GENÇ, 19 EYLÜL STADI ATLETİZM PİSTİNİ İNCELEDİ

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 19 Eylül Stadyumu içerisinde yer alan atletizm pistinde incelemelerde bulundu.
Şube Müdürleri, Atletizm İl Temsilcisi Çetin Gürsoy ve Atletizm Antrenörü Nuray Özkul Irmak ile birlikte atletizm sahasını ve zeminini inceleyen Mustafa Genç, atletizm branşını ana branşlardan biri olarak gördüklerini söyledi. Genç, “Atletizm olimpiyatlarda en fazla madalya dağıtılan branşlardan birisidir. Ordu’da da atletizme ivme kazandırmak istiyoruz. Çünkü ilimizde atletizm aktif bir spor ve kadrolu antrenörümüz var. İlçelerimizde de atletizmle uğraşan beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımız var. Onlarla da diyalog kurarak ilimizde atletizm mi daha aktif bir hale getirmek istiyoruz” dedi.
Atletizm pistini yeniden düzenleyeceklerini belirten Genç, “Atletizm pistinde çalışma koşulları yetersiz. En kısa sürede pisti yeniden dizayn etmeyi planlıyoruz. İlçelerimizde de atletizmi bütünleştirmemiz lazım. Çünkü Ordu artık Büyükşehir, büyük hareket etmemiz gerekiyor. Atletizm denilince Ordu’nun da var olduğunu göstermemiz lazım” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!