'Ölü'n Bizi Ayırana Dek' biletlerine yoğun ilgi - Yeniden

Güncelleme Tarihi:

Ölün Bizi Ayırana Dek biletlerine yoğun ilgi - Yeniden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 13:17

'Ölü'n Bizi Ayırana Dek' biletlerine yoğun ilgi - Yeniden

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - OYUNCU kadrosunda Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu ve Volkan Aktan gibi ünlü isimlerin yer aldığı 'Ölü'n Bizi Ayırana Dek' adlı tiyatro oyunu, 25 Temmuz günü saat 21.00'de Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

Konsepti PuCCa'ya, senaryosu 'Bir Kadın Bir Erkek' dizisi senaristleri Murat Dişli, Alper Atalan ve Zeki Enes Akkan'a ait oyun, yurtiçi ve yurtdışı turnelerinde kapalı gişe oynadı. Ölü'n Bizi Ayırana Dek'e, Antalyalıların ilgisi de yoğun oldu. İki perdelik komedi oyununun satışa çıkan biletlerine ilk günden itibaren yoğun talep oluştu.

OYUNUN KONUSU

Cansu ve Serdar, evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar vermiş bir çifttir. Boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen kutlama partisine katılan ikili, sabah aynı yatakta uyanır. Bir gece öncesine dair çok az şey hatırlayan Cansu ve Serdar'ı bekleyen asıl sürpriz, salondaki kanepede bulunan cesettir.

Ne yapacağını bilemeyen çift, bir yandan 'Hangimiz katil' sorusuna yanıt ararken, bir yandan da ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirecek ve karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle mücadele etmeye çalışacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!