Ölümsüz komedi tiyatroseverlerden tam not aldı

Güncelleme Tarihi:

Ölümsüz komedi tiyatroseverlerden tam not aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2016 12:58

Ölümsüz komedi tiyatroseverlerden tam not aldı

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE'de Keşan Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Derin Sahne Tiyatrosu’nun Ölümsüz Komedi adlı Tiyatro eserini Keşanlı tiyatroseverlerle buluşturdu.
Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Tiyatro ve Konferans salonunda ücretsiz sahnelenen oyunu, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve Eşi Şengül Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik ve Cengizhan Aktan, Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Dinç ve çok sayıda tiyatrosever izledi.
Tayfun Türkili’nin yazdığı, Cüneyt Gürbüz’ün yönettiği oyunda Derin Sahne oyuncuları; Cüneyt Gürbüz, Emel Gürbüz, Emel Çalış, Serkan Demir, Muhammet Küçükabaz, Burak Dikilitaş, Burçin Bıyık rol aldı.
Evlilik kurumu üzerine yazılmış komedi oyununda; evli fakat başka bir sevgilisi olan, kaçamak aşk yaşayan Faruk’un, sevgilisiyle birlikte olabilmek için karısını öldürme planları yapması, fakat her defasında ya işi eline gözüne bulaştırması ya da bir şans faktörüyle karısının ölümden kurtulması anlatıldı.
Sürpriz sonu, interaktif ilerleyişi ile izleyenleri şaşırtan, oyuncu performansı ile izleyenlerden tam not alan tiyatro oyunu sonrası sahneye gelerek oyuncuları tebrik edip çiçek takdim eden Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediyesi tarafından yaptırılan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Tiyatro ve Konferans Salonu’nda, yetişkinlere yönelik ilk oyunu izleyicilerle buluşturmanın keyfini yaşadıklarını belirterek, “Sizler adına çok mutlu oldum. Bu bina artık bizim kendi malımız, sizin kendi malınız. Bundan sonraki mutluluğumuz esnafımızın kompleksin içine girerek ticaret yapıp gelir elde etmesini görmek olacak. Resmi açılışlarını ayrıca yapacağız ama kompleks hepimize hayırlı olsun. Takdir sizlerin. Sanatçı arkadaşlarıma bundan sonraki sanat yaşamlarında başarılar diliyorum. Çok keyifli bir oyun izledik. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!