Ölen hastanın yakınları hastanenin camlarını kırdı

Güncelleme Tarihi:

Ölen hastanın yakınları hastanenin camlarını kırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 21:14

Ölen hastanın yakınları hastanenin camlarını kırdı

Haberin Devamı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA) - KARABÜK’te engelli 61 yaşındaki Ali İhsan Şanlı, kalp rahatsızlığı şikayeti üzerine tedavi uygulanıp evine gönderildikten 4 saat sonra fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Şanlı yaşamını yitirirken, duruma tepki gösteren yakınları, acil servisin camlarını kırdı.
Yürüme engelli Ali İhsan Şanlı, dün akşam saatlerinde Yeni Mahalle’deki evinde rahatsızlandı. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Şanlı, tedavisinin ardından sabah saatlerinde evine gönderildi. Yaklaşık 4 saat sonra tekrar rahatsızlanan Şanlı, yeniden hastaneye kaldırıldı. Ambulansta duran kalbi, acil serviste kalp masajı ile yeniden çalıştırıldı. Anjiyo yapılıp yoğun bakıma alınan Şanlı, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Yakınları, dün gece Şanlı'ya hastanede gerekli müdahalenin yapılmadığını ileri sürerek duruma tepki gösterdi. Şanlı'nın yakınları acil servisin camlarını kırdı. Özel güvenlik görevlileri ve çağrılan polis ekipleri hasta yakınlarını sakinleştirdi.
Ali İhsan Şanlı'nın kardeşi Ali Rıza Şanlı, kardeşinin hastanenin ihmali sonucu hayatını kaybettiğini ileri sürerek şöyle konuştu:
"Kardeşim dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanıyor ve ambulansla hastaneye getirdik. Burada sabah 6’ya kadar filmleri ve tahlilleri yapılıyor. Kan değerleri yüksek çıkıyor, ama acildeki nöbetçi doktor çıkarıp eve gönderiyor. Evde kardeşim tekrar rahatsızlanıyor, kalbi duruyor. Ambulansla tekrar hastaneye kaldırıyoruz ve yapılan kalp masajı ile tekrar hayata döndürülüyor. Acil olarak alındığı ameliyattan çıkamadı. Hastaya bu kadar mı önem veriliyor. Bu doktor okuldan mezun olurken, nasıl ve ne yemini etti. Bu işin peşini bırakmayacağız."
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!