Ölen gence uyuşturucu sattığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Ölen gence uyuşturucu sattığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 14:06

Ölen gence uyuşturucu sattığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

Haberin Devamı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da uyuşturucu hap ve esrar içtikten sonra hayatını kaybeden 31 yaşındaki Turgut Reis Erdoğan'a uyuşturucu sattığı öne sürülen 30 yaşındaki Salih Kaba ile 28 yaşındaki Uğur Uz tutukandı.
Olay, dün Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Turgut Reis Erdoğan, arkadaşları M.Ç. ve B.B.'yi evine davet etti. Erdoğan, eve gelen arkadaşları ile birlikte uyuşturucu hap kullandıktan sonra esrar içti. Turgut Reis Erdoğan bir süre sonra fenalaşarak bayılınca arkadaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri Turgut Reis Erdoğan'ın öldüğünü belirledi. Polis, olayla ilgili B.B. ve M.Ç.'yi gözaltına aldı. Polise ifade veren şüpheliler esrarı ve uyuşturucu hapı Salih Kaba'dan aldıklarını söyledi.
B.B. ve M.Ç. ifadeleri ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. İfadelerin ardından harekete geçen Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Salih Kaba'nın İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi'nde ki evine baskın düzenledi. Evde arama yapan polis, satışa hazır 2 paket esrar ele geçirip şüpheliyi gözaltına aldı. Kaba'nın uyuşturucu satışını birlikte yaptığı önü sürülen Uğur Uz da gözaltına alındı.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen iki şüpheli savcılık ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!