Olay mahalli cadıları

Güncelleme Tarihi:

Olay mahalli cadıları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 14:19

Siyah Beyaz, renkli bir Cadılar Bayramı partisine ev sahipliği yaptı. ‘Olay Mahalli’ konseptiyle düzenlenen gecede katılımcıları, darmadağın olmuş bir bar, yerde yatan bir adam ve kanlı duvarlar karşıladı.

Haberin Devamı

Amerika ve İngiltere’de büyük bir coşkuyla kutlanan Cadılar Bayramı, son yıllarda Ankara’da da popüler hale gelmeye başladı. Çok sayıda mekan, Cadılar Bayramı partileri ile Ankaralıları ağırladı. Bu yıl renkli partilerden biri de Siyah Beyaz’da gerçekleştirildi. ‘Olay Mahalli’ konseptiyle düzenlenen partiye, çok sayıda eğlencesever katıldı. Sera Sade ve Sara Adıbelli ile bar çalışanları tarafından hazırlanan konseptte, katılımcıları ‘Olay Yeri İnceleme’ şeritleriyle kapatılmış darmadağın bir bar, yerde yatan ölü bir adam ve kanlı duvarlar karşıladı.

FRIDA KAHLO ÖNE ÇIKTI

Gecede ünlü Dj Demirabi kabine geçti. Farklı kostümlerle geceye katılan Ankaralılar, coşku dolu anlar yaşadı. Katılımcılar, birbirinden renkli kostümler ve makyajlarla yaratıcılıklarını sergiledi. Kadınların kostüm tercihinde ise Meksikalı ünlü ressam Frida Kahlo öne çıktığı görüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!