Okul sporları Batminton'da grup maçları

Güncelleme Tarihi:

Okul sporları Batmintonda grup maçları
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 11:35

Okul sporları Batminton'da grup maçları

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE 17 Ağustos ve Yenimahalle Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Gençler Badminton Grup müsabakaları, 13 ilden 100 sporcunun katılımı ile sona erdi.

Okul Sporları Erkekler Badminton Grup müsabakalarına Adana, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Trabzon, Çorum, Sivas ve Konya illeri katıldı. 3 grupta mücadele eden takımlardan Ankara, Konya, Eskişehir ve Sivas grup birincisi oldu ve iyi grup ikincisi olan Sivas yarı finallerde yarışmaya hak kazandı.

Okul Sporları Kızlar Badminton Grup müsabakalarına ise Adana, Ankara, Hatay, Eskişehir, Kırşehir, Nevşehir, Çorum, Mersin ve Çankırı katıldı. 3 grupta mücadele eden takımlardan, Ankara, Adana, Hatay grup birincisi oldu ve en iyi grup ikincisi olan Eskişehir yarı finallerde yarışmaya hak kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; 17 Ağustos ve Yenimahalle Spor Salonunda düzenlenen müsabakalarda 13 ilden 20 takım, 100 sporcunun mücadele ettiği Okul Sporları Gençler Badminton Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Müsabakalarda kardeşlik, yardımlaşma, centilmenlik ve kaynaşmanın ön plana çıktığını belirtti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!