Okul servis şoförlerine emniyet kemeri uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Okul servis şoförlerine emniyet kemeri uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 10:50

Okul servis şoförlerine emniyet kemeri uyarısı

Haberin Devamı

DENİZLİ'de faaliyet gösteren okul servis şoförlerine yönelik eğitim toplantısı düzenlendi. Servis şoförlerine uymaları gereken kuralların hatırlatıldığı toplantıda, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin mutlaka emniyet kemeri takması gerektiği, uygulamanın sivil ekiplerce denetleneceği belirtildi.

Denizli'de 2017-2018 yılı trafik tedbirleri gereği, okul servis şoförlerine eğitim verildi. Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda düzenlenen eğitime yaklaşık 50 servis şoförü katıldı. Denizli Trafik Denetleme ve Şube Müdürü Mithat Tüzüner, servis şoförlerine uymaları gereken trafik kurallarına yönelik bilgileri görsel sunum eşliğinde anlattı.

Tüzüner, emniyet kemeri takmanın önemine vurgu yaparak, "Bu yıl emniyet kemeri üzerinde çok ciddi çalışmamız olacak. Okul servis şoförlerinin bu kurala eksiksiz uyması gerekiyor. Yeni eğitim öğretim yılında araçtaki tüm öğrenciler emniyet kemeri takacak. Öğrencilerin kemerini takıp takmadığını servis şoförleri kontrol edecek. Emniyet kemeri takma alışkanlığını da bu sayede kazandırmayı hedefliyoruz. Ayakta yolcu ve emniyet kemersiz yolcu istemiyoruz. Kırmızı ışık ihlallerini ise hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Bunların denetimini ise sivil ekiplerimizle yapacağız" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!