OKÜ Rektörlüğü'nde devir-teslim

Güncelleme Tarihi:

OKÜ Rektörlüğünde devir-teslim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 17:16

OKÜ Rektörlüğü'nde devir-teslim

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan tarafından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Murat Türk, görevi Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'dan devraldı.
Karacaoğlan yerleşkesindeki devir teslim törenine, Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara, Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ile davetliler katıldı.
OKÜ'nün kurucu Rektörü Prof Dr. Orhan Büyükalaca, amacı bilimi yükseltmek olan bir üniversitenin yöneticisi için en büyük gururun, ardında güzel bir eser bırakabilmek olduğunu belirterek "Temelinden kurduğumuz üniversitemizin, bugün bulunduğu nokta benim ve benimle birlikte yola çıkan tüm arkadaşlarım için ilelebet sürecek bir gurur vesilesidir" dedi.
OKÜ'nün yeni Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ise "Amacımız kurumsallaşmayı sağlamak, ülkemizin 2023 vizyonuna ulaşmasına katkıda bulunacak bir üniversite haline gelmektir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından eski ve yeni rektörler birbirlerine çiçek verdi. Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Prof. Dr. Murat Türk'e rektörlük cübbesini giydirdi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!