Okay'dan esnaf ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Okaydan esnaf ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 16:58

Okay'dan esnaf ziyareti

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ta merkez ilçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Fevzipaşa Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle bir araya gelip Uzunoluk Caddesi esnafını ziyaret etti.
Vatandaşlarla sohbet edip sorunları yerinde görmek ve onlarla istişare ederek çözüm bulmak adına ziyaretlerini sürdüren Necati Okay, Fevzipaşa Mahallesi sakinlerine göreve geldikleri günden bu yana mahalleye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Kahramanmaraş'ın en köklü ve tarihi mahallelerinden birinin de Fevzipaşa olduğunu anımsatan Okay, mahalle içerisindeki Uzunoluk Caddesi'nin de bir dönem şehrin can damarı olduğunu söyledi. Mahallenin ve caddenin bu dönemde de aynı önemi kazanması için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini kaydeden Okay, şunları söyledi:
"Esnafımız devletimizin ekonomik temelini oluşturan en önemli unsurlardandır. Bu nedenle onların dertleriyle her zaman dertleniyoruz. Çözümü için üzerimize düşen görevi yapma adına onları sık sık ziyaret ediyoruz. Bu hafta Fevzipaşa mahallemizde vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya geldik. Onların dertlerini dinleyerek çözümü için yapa bileceklerimizi dile getirdik. Mahallemiz çok köklü ve eski bir mahalle. Şuanda mahallemizin en iyi noktası olan bir alana güzel bir yeşil alan kazandırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda incelemelerde bulunduk ve yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarımızı verdik. Vatandaşlarımızın memnuniyetlerini dinledik. Ben kendilerine göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum."
Mahalle sakinleri ile Uzunoluk Caddesi esnafı da ziyaretten dolayı Başkan Okay'a teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!