OKA yönetim kurulu toplantısı Samsun'da yapıldı

Güncelleme Tarihi:

OKA yönetim kurulu toplantısı Samsunda yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 13:42

OKA yönetim kurulu toplantısı Samsun'da yapıldı

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - ORTA Karadeniz Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı Samsun Valisi Osman Kaymak'ın başkanlığında yapıldı.
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Yönetim Kurulu 2017 Temmuz ayı toplantısı, OKA Dönem Başkanı Samsun Valisi Osman Kaymak başkanlığı ve ev sahipliğinde, Tokat Valisi Dr. Ömer Toraman, Amasya Valisi Dr. Osman Varol ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.  OKA Dönem Başkanı Vali Kaymak toplantıda yaptığı konuşmasında, "Değerli valilerim ve değerli üyelerimiz, tüm dünya ülkelerinin kendi ekonomilerinde ve küresel ölçekli ekonomide geleceğe dönük risklerin ve belirsizliklerin sürdüğü, dünya ekonomisinde değişim ve dönüşümlerin yaşandığı, yeni dengelerin oluştuğu, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler arasında güç dengelerinin yeniden şekillendiği bir süreçteyiz. Ülke olarak bu sürece uyum sağlamamız, başat aktörlerden birisi olmamız, her düzeydeki kurum ve kişilerin kendilerini ve kapasitelerini geliştirmesine ve çok sıkı çalışmasına bağlıdır. Bu bakış açısıyla, 2017 yılında ve takip eden yıllarda ajansımızın kurumsal kapasitesini ve faaliyet yelpazesini geliştirerek daha etkin olması gerekmektedir" dedi.
Vali Kaymak'ın konuşmasının ardından toplantı gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesi ile devam etti.
 Toplantıya ayrıca, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çitır, Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen de katıldı.
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!