Öğretmenleri unutmadılar

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenleri unutmadılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 15:07

İTK'lı yöneticiler, idareciler, öğretmenler ve çalışanlar Kaya İzmir Thermal & Convention'da düzenlenen ödül töreni ve baloda bir araya gelerek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Haberin Devamı

Ödül töreninin açılış konuşmasını İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış gerçekleştirdi. Tatış konuşmasında sürdürülebilir kalkınma için eğitimin önemine, ülkelerin kalkınması için aydın ve erdemli bireylerin çoğalması gerektiğine ve bu noktada da öğretmenlik mesleğini seçenlere büyük görevler düştüğünü belirtti.
Açılış konuşmasının ardından bu yıl içinde emekli olan İzmir Özel Türk Fen Lisesi Müdürü Şaban Yapacıoğlu'na İTK Rozeti, İzmir Özel Türk Koleji'nde 25 yıllarını dolduran Özel Türk Koleji Marmaris Kampüs Müdürü Aşkın Saraç, İzmir Özel Türk Ortaokulu Müdür Yardımcısı İsmail Takmak, İzmir Özel Türk Koleji Yatakhane Sorumlularından Müşerref Kaymakçı ve İzmir Özel Türk Koleji Vezne Sorumlusu Şermin Bayık'a ve İzmir Özel Türk Koleji'nde 35 yıllarını dolduran her ikisi de İzmir Özel Türk Koleji Mezunu olan; İzmir Özel Türk Koleji Büyükçiğli Kampüsü Kampüs Müdürü İpek Deniz ve İTK İngilizce öğretmenlerinden Zerrin Babayiğit'e gümüş tabak hediye edildi.
İTK Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Tatış, "İzmir Özel Türk Koleji Türkiye'nin geleceğine hizmet eden bir kurumdur. Rahmetli babamdan devraldığımız bu kurumu çalışmalarıyla yücelten, değer katan ve bugünlere getiren öğretmenlerimiz ve çalışanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum" dedi.
İTK'lı mezunların performanslarından sonra İTK Bornova ve Marmaris Kampüsü öğretmenleri zeybek gösterileri gerçekleştirdi.

BAKMADAN GEÇME!