Öğretmenlere şükran yemeği

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenlere şükran yemeği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 16:13

Öğretmenlere şükran yemeği

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, kentte görev yapan öğretmenlere akşam yemeği verdi.

Paşabahçe Kütükev’de düzenlenen programa Başkan Sami Aydın'ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları, Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Tan ve okullardan çok sayıda öğretmen katıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür eden Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Tan, "Bir toplumun geleceğinin sağlam zeminler üzerinde inşa edilmesinde öğretmenlerimizin önemini anlatmak çok zordur" dedi.

Ülkelerin gelişmesinde, demokrasi ve hoşgörü temelinin oturmasında öğretmenlerin büyük payı olduğunu dile getiren Başkan Sami Aydın ise, "Bu ülkenin ücra bir köşesinde, köylerde hem çocukları eğiten, onların danışmanı, avukatı, hukukçusu ve hem de sağlıkçısı olan öğretmenlerimiz, bir manada onların her şeyidir" dedi. Öğretmenliğin en saygın mesleklerin başında olması gerektiğini ifade eden Başkan Aydın, "Öğretmenlerimizin özlük hakları kesinlikle onlara çok rahat ve huzurlu bir yaşam standardı sağlayacak düzeyde olmalı ki, onların kafasında projeleri ve sadece çocukların eğitimleri dışında başka bir şey olmasın" diye konuştu.

Aydın, öğretmenleri bu özel günlerinde misafir etmek ve ne kadar değerli olduklarını ifade etmek adına böyle bir organizasyon yaptıklarını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!