Öğretmenlere pasta sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenlere pasta sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 16:27

Öğretmenlere pasta sürprizi

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- MEDİCAL Park Gaziantep Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Öğündük İlkokulu öğretmenlerini ziyaret ederek pasta sürprizi yaptı.
Medical Park Gaziantep Hastanesi, eğitime ve eğitimciye destek vererek gelecek nesillerin yol haritalarını çizen değerli öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatör Hayrullah Kubba’nın da destek verdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğretmenler günü sebebiyle Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Övündük Mahallesi'nde bulunan Öğündük İlkokulu öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü ziyareti gerçekleştirildi. 4 ayrı sınıfın bulunduğu 60 öğrencili okulda eğitim veren öğretmenlerin öğretmenler gününü çiçek ve hediyelerini takdim ederek kutladıktan sonra, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte okul için hazırlanan Öğretmenler Günü kutlama pastası kesildi.
Öğündük İlkokulu Okul Müdürü Yılmaz Kılınç’ın, Medical Park Gaziantep Hastanesi'ne ziyaretlerinden dolayı yaptığı teşekkür konuşmasının ardından okul öğrenciler de unutulmadı. İlkokul öğrencileri için hazırlanan boyama kitabı ve kalemleri hediye edilerek çocuklara dağıtıldı. Öğretmen ve öğrencilerle yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!