Öğretmenler eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 10:26

Öğretmenler eğlendi

Haberin Devamı

 

DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen geceye katılan öğretmenler, gönüllerince eğlendi.

Dinar'da Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla gece organize edildi. Geceye, Kaymakam Mustafa Şahin, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, şehirde görev yapan öğretmenler ve emekli öğretmenlerle aileleri katıldı.

Öğretmenlere karanfil ve kravat hediye edilen geceye İstanbul'da düzenlenen seminer nedeniyle katılamayan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, tele konferansla öğretmenlerin gününü ve gecesini kutladı. Başkan Acar, "Bu mutlu gecede sizlerle bir arada bulunamadığımdan dolayı çok üzgünüm. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Orada bulunan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi, saygı, mutluluk ve barış içerisinde olmalarını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Gecede Dinar Dostlar Türk Halk Müziği eşliğinde Öğretmen Marşı okundu. Gecede eğlenen öğretmenler söylenen türkülere de zaman zaman eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!