Öğretim üyeleri kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Öğretim üyeleri kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2013 11:57

ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atıp devrilen otomobilde bulunan Harran Üniversitesi’nde sekreter olarak çalışan memur İsmail Kaya öldü, 3 öğretim üyesi de yaralandı. Kazadan şans eseri kurtulan küçük çocuğun ilk müdahale anlarını izlerken şoka girdi.

Haberin Devamı

Kaza, saat 10.30 sıralarında Siverek-Diyarbakır karayolunun 17’nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, taziye ziyareti için Diyarbakır’a giden Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde görevli Yrd. Doç. Dr. Abdullah Yıldırım yönetimindeki otomobil, Güvercin Köyü yakınlarında kontrolden çıktı ve takla atarak karşı şeride geçerek devrildi. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada yaralananlara yoldan geçen sürücüler yardıma koştu ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

İŞTE O ANLAR / FOTO GALERİ

Karayolunun ulaşıma kapandığı kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptığı sürücü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Yıldırım ile Harran Üniversitesi’nin değişik fakültelerinde görev yapan Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Gökçe, Doç. Dr. Ekrem Bektaş ve İktisat Fakültesi Yüksekokul Sekreteri İsmail Kaya’yı ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Haberin Devamı

Acil serviste tedavisine başlanan yaralılardan İsmail Kaya yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İlk tedavisi yapılan ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilen 3 akademisyen ise ambulansla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürüldü. Güvenlik güçlerinin incelemesinin ardından hurdaya dönen otomobil çekici ile kaldırıldı ve karayolu ulaşıma açıldı.

Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan küçük çocuğun, sağlık ekiplerinin müdahalesi izlediği anlar yürekleri yaraladı.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!