Öğretim elemanlarına eğitim semineri

Güncelleme Tarihi:

Öğretim elemanlarına eğitim semineri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 10:32

Öğretim elemanlarına eğitim semineri

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - MERKEZİ Antalya'da bulunan Kod Yazılım, Türkiye genelindeki 14 üniversite ve 1 meslek lisesinde turizm üzerine ders veren öğretim elemanlarına yönelik seminer düzenledi.

Antalya'da Ahmet Erdal ve Cemal Tapan'ın sahibi olduğu Kod Yazılım, otellerin ve turistik tesislerin kullanabileceği şekilde 'Sedna Hotel Management Software' bir yazılım geliştirdi. Otel ve tesislerin genel işleyişi, muhasebe, ön büro, yiyecek- içecek departmanı, insan kaynakları, rezervasyon, satış pazarlama bölümlerinin yoğunluklu olarak kullandığı bu yazılım pek çok noktada çalışanlara ve yöneticilere kolaylıklar sağladı. Firma, pratik çözümler sunan yazılımın işleyişini ve çalışma sistemini anlatmak üzere bir eğitim semineri düzenledi.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) bünyesinde yapılan semineri Ürün Müdürü Osman Kocabaş verdi. Türkiye genelindeki 14 üniversite ve 1 meslek lisesinde turizm üzerine ders veren öğretim elemanarının katıldığı seminer 4 gün sürdü. Katılan öğretim elemanlarına seminer sonunda sertifika verildi.

AÜ Turizm Fakültesi'nin ev sahipliğindeki eğitim seminerine Afyon Kocatepe Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Plato Meslek Yüksekokulu ve Manavgat Evliye Çelebi Meslek Teknik ve Anadolu Lisesi çalışanları katıldı.

Kod Yazılım ortağı ve aynı zamanda Genel Müdürü Ahmet Erdal, "Biz 2003 yılından bu yana turizm sektöründe faaliyet gösteren konaklama tesisleri ve turizm acentalarının ihtiyaçları doğrultusunda, dijital işletme anlayışının alt yapısını oluşturacak yazılımlar üreterek, bunları otel- acenta- muhasebe programları ile turizm işletmelerinin hizmetine sunan bir firmayız. Geliştirdiğimiz bu yazılım programı otellerin büyük ilgisini görüyor. Yazılımın detaylarını eğitim semineriyle öğretmenlerle paylaştık" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!