Öğrencilerin her gün kitap okuma saati var

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerin her gün kitap okuma saati var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 10:37

Öğrencilerin her gün kitap okuma saati var

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/SULUOVA,(Amasya),(DHA)- AMASYA’nın Suluova İlçesi'nde uygulanan ‘Suluova Okuyor Projesi’ kapsamında her gün okullarda kitap okuma saatleri düzenleniyor.

Amasya merkez ve Suluova İlçesi’nde görev yapan yöneticiler, 'Suluova Okuyor' projesine destek amaçlı öğrencilerle birlikte kitap okuyor. Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş'de Suluova Ortaokulu’nda kitap okuma saatine destek verdi. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "Proje kapsamında kitap okuma kültürünün yerleşmesi ve öğrencilere örmek olabilmek amacıyla her gün okullarda düzenli olarak gerçekleştirilen kitap okuma etkinliklerine yerel yöneticiler olarak destek vermeliyiz. Başarılı olabilmek için kitap okumanın bir alışkanlık haline gelmesi gerekmektedir. Dolayısıyla Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilerimizde kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve okumaya dikkat çekmek amacıyla böyle güzel bir proje hazırlamış. Kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.



Projeyi uygulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ise, “Öğrencilerimizi hayata donanımlı olarak hazırlamalıyız. Akademik başarı önemlidir. Ancak öğrencilerin spor, sanat, resim, müzik gibi alanlarda göstereceği başarıda çok önemlidir. Dersler dışında her öğrencinin ilgi duyacağı bir aktivite mutlaka olmalı. İnşallah öğrencilerimiz kitaplara hayatlarında güçlü bir şekilde yer ayırırlarsa, dünyaya bakış açıları da o oranda değişecektir” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!