Öğrencilerden polis merkezine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden polis merkezine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 10:57

Öğrencilerden polis merkezine ziyaret

Haberin Devamı

 

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde ortaokul öğrencileri İstanbul'daki bombalı saldırılarda şehit olan polis memurları için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Yalvaç İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu. Okul Müdürü Ahmet Aksoy, müdür yardımcıları ve öğretmenleri eşliğinde Polis Merkezi'ne gelen öğrencileri İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Canpolat karşıladı. Getirdikleri karanfilleri polis memurları ve amirlere takdim eden öğrenciler taziye dileğinde bulundu.

8'inci sınıf öğrencisi Ayşenur Fındık, tüm emniyet mensuplarına hitaben yazdıkları mektubu yüksek sesle okuduktan sonra bir de şiir okudu. Bu sırada öğretmen ve emniyet mensupları duygulu anlar yaşadı. Öğrenciler tarafından kaleme alınan mektupta şu sözler yer aldı:

"Canımızı emanet ettiğimiz kahraman polislerimize sevgilerle. Acınızı paylaşıyor ve başsağlığı diliyoruz. En az sizin kadar bizim de canımız yanıyor. Biliyoruz ki ne kadar teşekkür etsek hakkınızı ödeyemeyiz. İyi ki varsınız. Bu vatan sizin sayenizde ayakta duruyor. Dualarımız hep sizinle. Gelecekte bizler de sizin gibi vatan için canımızı verebiliriz inşallah. Hakkınızı asla ödeyemeyiz. Sizi çok seviyoruz dualarımız hep sizinle Allah'a emanet olun."

Okul Müdürü Ahmet Aksoy, "Şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Şunu biliyoruz ki Allah şehitlerin bütün günahlarını affeder. Öğrencilerimize de şehitlik duygusu ile eğitim vermeye çalışıyoruz. Tüm polislerimizin arkasındayız Allah onları korusun" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Canpolat da "Bu anlamlı ziyaret varlık sebebimizi bize hatırlattı. Daha şevkle çalışma azmi verdi. Teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Canpolat daha sonra öğrencilere üzerinde Emniyet Teşkilatı'nın amblemi bulunan not defteri ve kalem hediye ederek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!