Öğrenci ve velilere seminer

Güncelleme Tarihi:

Öğrenci ve velilere seminer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 13:23

Öğrenci ve velilere seminer

Haberin Devamı

AYDIN'ın Söke ilçesindeki Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde veli ve öğrencilere, 'Spora Psikolojik Bakış ve Beslenmede Temel Prensipler ve Yaklaşımlar' konulu seminer düzenlendi.

Söke Gençler Birliği Spor Kulübü ile Altay Söke Futbol Okulları tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Spora Psikolojik Bakış ve Beslenmede Temel Prensipler ve Yaklaşımlar' konulu seminerde, Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Nursel Anıl, 'Beslenmede Temel Prensipler ve Yaklaşımlar', Uzman Psikolog Aşina Türkay ise 'Spora Psikolojik Bakış' konusunda öğrenci ve velileri bilgilendirdi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Altay Söke Futbol Okulu Antrenörü İbrahim Akmazlar, "İyi sporcular bilinçli ailelerin ve teknik ekiplerin, aynı zamanda bilinçli sporcuların birlikteliğinden oluşmakta ve yetişmektedirler. Okulumuz futbolcularımıza sadece futbolda değil, kişisel gelişimlerinde de katkıda bulunmaktır" dedi.

Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Nursel Anıl ise beslenmede temel prensipler ve yaklaşımlar hakkında öğrenci ve velileri aydınlattı.

Bahattin ALBAYRAK / SÖKE (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!