'Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor'

Güncelleme Tarihi:

Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 16:18

'Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor'

Haberin Devamı

 

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi'nin mahallelerde bulunan sorunlu bölgeler için gerçekleştirdiği hizmet çalışmalarında uyguladığı yeni sistem tüm hızıyla devam ediyor. İlk uygulamasını Odunpazarı semtindeki 6 mahallede yapan belediye, son olarak Sümer ve Osmangazi Mahallesi'nde çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kırsal Hizmetler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'nden oluşan ekip, 'Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor' sloganıyla çalışmalarını sürdürürken, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da çalışma yapılan Sümer ve Osmangazi Mahalleleri'nde vatandaşla bir araya geldi. Başkan Kurt'a Odunpazarı Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan Afyonkarahisar'ın Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan da eşlik etti.

Odunpazarı Belediyesi'nin geliştirdiği yeni sistem hakkında bilgi veren Başkan Kurt, bu sistem sayesinde ekiplerin koordineli bir şekilde çalıştığını ve mahallelerdeki eksikleri tamamladığını ifade etti.

Vatandaşların istek ve şikayetlerini de dinleyen Başkan Kurt, hazırlanan yeni sistemle daha mutlu bir Odunpazarı yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Bahara yeşil bir Odunpazarı ile merhaba diyeceklerini belirten Başkan Kurt, "Sosyal ve kültürel zenginliğimizi temiz ve daha yaşanılabilir bir çevrede yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz" dedi.

_

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!