Odunpazarı Belediyesi '1100 Günü' ile ESPARK'ta

Güncelleme Tarihi:

Odunpazarı Belediyesi 1100 Günü ile ESPARKta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 17:36

Odunpazarı Belediyesi '1100 Günü' ile ESPARK'ta

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR 'Odunpazarı Belediyesi'nin 1100 Günü' sloganıyla ESPARK Alışveriş Merkezi'nde oluşturduğu etkinlik alanında, Odunpazarı Belediyesi; 3 yılda gerçekleştirdiği, devam eden çalışmaları ve hayata geçireceği projelerini anlatıyor.

Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin açılışına; Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İsmet İnönü'nün torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsen Bilgehan, CHP Eskişehir miletvekileri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Engin Çakmak, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 3 yıl içerisinde sosyal demokrat, halkçı ve üretici bir belediye olarak yaptıklarının ortada olduğunu belirtti. Bu yapılanların Eskişehirlilere ve Tepebaşılılara tanıtılması amacıyla farklı bir etkinlik yapmak istediklerini söyleyen Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"Her Nisan ayında hesap verebilen bir belediye başkanı ve belediye yönetimi anlayışıyla yaptıklarımızın hesabını veriyoruz. Bu yıl hesabı daha farklı veriyoruz. Bir hafta boyunca her gün bu standa bütün müdürlüklerimiz halkımızla buluşacak ve onlara neler yaptığımızı, neler yapacağımızı, neleri de yapamadığımız anlatacak. Eskişehirliler, Odunpazarı Belediyesi'nin ürettiklerini burada gerek maketlerle, gerek filmlerde görecek ve tanıyacak. Bizde, bize verilen yetkiyi nasıl kullandığımızı, elimize gelen bütçeyi nasıl harcadığımızın hesabını her zaman olduğu gibi halkımıza vermeyi sürdüreceğiz."

BİNLERCE NUTUK DAĞITLDI

Odunpazarı Belediyesi'nin ESPARK'ta gerçekleştirdiği etkinlikt, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tarihe ve geleceğe ışık tutan ölümsüz eseri Nutuk'u vatandaşlara ücretsiz dağıttı.

Hafta sonu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tiyatro Müdürlüğü çalışanları Eskişehirlilere keyifli etkinlikler sunarken, bugün ise Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü yetkilileri Espark'taki etkinlik alanında halkla buluşacak, projelerini anlatacak.
--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!