ODTÜ Gençlik Parkı'nda yeni dönem coşkusu

Güncelleme Tarihi:

ODTÜ Gençlik Parkında yeni dönem coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2017 13:00

ODTÜ Gençlik Parkı'nda yeni dönem coşkusu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği ve Adalya Vakfı'yla hayata geçirdiği ODTÜ Gençlik Parkı, 150 öğrenciyle başladığı yeni eğitim dönemini Engelsiz Kafe'de düzenlenen brunchla kutladı.

Muratpaşa Belediyesi'nin ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği ve Adalya Vakfı işbirliğiyle hayata geçirdiği ODTÜ Gençlik Parkı'nda İngilizce kursu ve gitar ve satranç dersleriyle geçen yaz döneminin yeni eğitim ve öğretim yılı başladı.

Yeni dönemde 150 öğrencisiyle kapılarını açan ODTÜ Gençlik Parkı, bu eğitim dönemine başlamanın sevincini ODTÜ'lü ve ODTÜ dostu yaklaşık 500 kişiyle Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de düzenlediği brunch ile kutladı. Brunchta gönüllülerin evlerinden getirdiği el emeği börek, pasta, kurabiye ve tatlılarla masalar kuruldu, canlı müzik eşliğinde de keyifli bir gün yaşandı.

Beyaz Dünya Kavşağı'nda yer alan Migros yanındaki 1050 metrekarelik alanda açılan ODTÜ Gençlik Parkı'nda programı ODTÜ tarafından hazırlanan İngilizce eğitimi başta olmak üzere bilgisayar eğitimi ve 11'inci sınıflar için Matematik ve Türkçe dersleri veriliyor. Bununla birlikte gitar, satranç, tiyatro ve dans eğitimlerinin de verildiği parkta öğrencilerin sosyalleşmesi için ücretsiz konserler, tiyatro ve sinema gösterilere katılma şansı sağlanıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!