Ödemiş'te Cumhuriyet coşkusu Fettah Can ile yaşanacak

Güncelleme Tarihi:

Ödemişte Cumhuriyet coşkusu Fettah Can ile yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 10:55

Ödemiş'te Cumhuriyet coşkusu Fettah Can ile yaşanacak

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıl dönümünü, Fettah Can konseriyle kutlayacak. Aynı gün Macera Parkı'nın açılışı gerçekleşecek.

Ödemiş Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıl dönümünde, ilçede ilk defa uygulanan ekipmanların yer aldığı Macera Parkı'nın açılışı gerçekleştirecek. Pop müziğin sevilen isimlerinden Fettah Can da gecede konser verecek. Hazırlıkların hızla devam ettiği program 29 Ekim Pazar günü saat 17.00'den itibaren uygulanacak. Halkoyunları gösterisi ve mehteran yer alacağı Macera Parkı açılışında, çocuklara özel animasyon gösterileriyle çeşitli ikramlar dağıtılacak. Saat 19.00'da ise Salı Pazarından başlamak üzere fener alayı düzenlenecek. Fener alayı yürüyüşüne katılmak isteyenler, saat 19.00'da İlkkurşun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi önünde toplanacak. Katılımcılara Ödemiş Belediyesi tarafından bayrak ve meşale dağıtılacak. Fener alayı Saracoğlu Caddesi güzergahında Hükümet Meydanı'nda son bulacak. Fener alayı sonrası saat 21.00'de Türkmen Mahallesi Macera Parkı'nda Fettah Can Konseri yapılacak. Konsere katılmak isteyenlerin ulaşımı Ödemiş Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sağlanacak.

Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, "Cumhuriyet bizlere emanet edilmiş en güzel değerdir. Bu coşkuyu ilk önce Macera Parkımızın açılışında ve akşamında Fettah Can Konseri ile kutlayacağız. Cumhuriyet coşkusuna ortak olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimizde birlikte olmaya davet ediyorum" dedi.

ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!