Ödemiş'te çifte uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Ödemişte çifte uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 17:47

Ödemiş'te çifte uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği iki ayrı operasyonda birer içimlik olarak sarılmış toplam 840 gram esrar ve 27 ecstasy uyuşturucu hap ile yakalanan iki kişi gözaltına alındı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen 11 Mart'ta 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendi. Polis, ilk olarak saat 16.00 sıralarında Şehit Ali Dereli Caddesi'nde 35 VY 112 plakalı otomobili bir süre takibe aldı. Takibin ardından durdurulan otomobilde yapılan aramada 30 gram esrar ele geçirildi. Otomobili kullanan 38 yaşındaki E.Ö., gözaltına alındı.

Polis, bu operasyondan 3 saat sonra bu defa Kuvvetli Mahallesi, Beydağ Caddesi'nde 28 yaşındaki K.Ç.'yi takibe aldı. Takip edildiğini farkeden K.Ç., cebinden çıkardığı bir poşet ve kutuyu atıp, koşarak kaçmaya başladı. K.Ç., kısa süren kovalamacanın ardından yakalanıp, gözaltına alındı. K.Ç.'nin kaçarken attığı poşit ve kutuda 27 adet 30'ar gram olarak paketlenmiş toplam 810 gram esrar ve 27 ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Her iki operasyonda gözaltına alınan şüpheliler E.Ö. ve K.Ç.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Faruk ÇARK / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!