O gece destan yazıldı

Güncelleme Tarihi:

O gece destan yazıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2016 12:20

Hürriyet Gazetesi Antalya Bölge Temsilcisi Hayri Dizerkonca, Hürriyet’in 15 Temmuz’daki darbe girişimine karşı halkın direnişini tarihe kaydetmek için hazırladığı “Demokrasi Kahramanları” kitabını Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na sundu.

Haberin Devamı

 

Hürriyet güzel bir iş yapmış

Hürriyet’in 15 Temmuz’daki darbe girişimine karşı halkın direnişini tarihe kaydetmek için hazırladığı “Demokrasi Kahramanları” kitabını inceleyen Vali Münir Karaloğlu, duygularını şöyle ifade etti: “O gece milletçe destan yazdık. Kitap çok güzel hazırlanmış. Hürriyet güzel bir iş yapmış. Emeği geçenleri kutlarım” dedi.

TARİHE NOT DÜŞÜLDÜ

 Vali Karaloğlu’nu makamında ziyaret eden Dizerkonca, Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanlığı’nın da destek verdiği kitabın büyük bir emekle hazırlanarak 15 Temmuz gecesindeki kahramanlıkların tarihe not düşüldüğünü söyledi. Kitabı büyük bir dikkatle inceleyen Karaloğlu ise şöyle dedi: “15 Temmuz’da Kurtuluş Savaşı’nı yeniden yaşadık. O gece vatandaşımızın gösterdiği dik duruşun böyle bir kitapta toplanması beni duygulandırdı.”

Haberin Devamı

 O GECE DÜŞÜNCE...

 15 Temmuz darbe girişimine karşı duran kişilerin farklı özellikler taşıdığını kaydeden Karaloğlu, “Şu kitabı birkaç dakika gözden geçirdiğinizde o gece neler yaşandığını tüm ayrıntıları ile anlıyorsunuz. Kitap çok iyi hazırlanmış. Hürriyet çok güzel bir iş yapmış. Emeği geçenleri kutlarım. Darbeye karşı duranlar arasında akademisyen de var, polis de, simit satıcısı da var, işsiz de. Yani Türk milleti o gece düşünce, meslek ayrımı gözetmeden bir bütün olmuş. El ele verip tankların önüne çıkmış. Bunun adı halk destanıdır.” diye konuştu.

O gece destan yazıldı

 ‘FETÖ TEMİZLENECEK’

 Türk milletinin bütünlüğüne kasteden FETÖ/PDY ile mücadele konusunda çok ciddi bir kararlılık gösterildiğinin altını çizen Vali Karaloğlu, şöyle devam etti:

Antalya’da bu konuyla ilgili önemli çalışmalar yaptık, yapacağız. Soruşturmalar, araştırmalar devam ediyor. FETÖ’nün içimizden temizlenmesi amacıyla çok önemli bir gayret gösteriyoruz. Her kurumda, her alanda inceleme yapıyoruz. Bu mücadele FETÖ tamamen yok edilene kadar devam edecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”

Haberin Devamı

O gece destan yazıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!