Norveç Başbakanı bir günlüğüne taksi şoförü oldu

Güncelleme Tarihi:

Norveç Başbakanı bir günlüğüne taksi şoförü oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2013 12:01

Norveç Başbakanı Jens Stoltenberg, taksi şoförü kıyafeti ile güneş gözlüklerini takarak, direksiyona geçti.

Haberin Devamı

Başbakan Jens Stoltenber’in kullandığı taksiye binen bazı müşteriler, şaşkınlık geçirirken, sorunlarını başbakana anlattı. Bazı yaşlı müşteriler ise, direksiyondaki kişinin Başbakan Jens Stoltenberg olduğunu anlamadan, şoförlük dışında başka iş yapıp yapmadığını sordu.

NORVEÇ BAŞBAKANI'NIN ŞOFÖR KOLTUĞUNDAKİ GÖRÜNTÜLERİ

10 Nisan 2013 tarihinde çekildiği görülen görüntülerin VG gazetesinde yayınlanmasına izin veren Başbakan Jens Stoltenberg, bir günlük taksi şoförlüğü sırasında halkı ve sorunlarını daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyledi. Jens Stoltenberg, bazı müşterilerin hükümet ve kendisi hakkındaki düşüncelerini öğrenmekten memnuniyet duyduğunu belirterek kendisini eleştiren müşterilere ne cevap vereceğini bilemediğini söyledi. Stoltenberg kendisine teklif geldiğinde uzun uzun düşündüğünü ve sonunda halkın düşüncelerini öğrenmek için kabul ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Stoltenberg kendisine yöneltilen "Seçimi kaybedersen taksi şoförlüğü yapar mısın?" sorusuna da "Zannetmiyorum. Seçimi kaybetmeyi düşünmüyorum çünkü parti listesinde birinci sıradayım" cevabını verdi.

Çekilen görüntülerin eylül ayında yapılacak genel seçimlerle ilgili kampanya çerçevesinde sinemalarda ve kampanya toplantılarında gösterileceği bildirildi.

BAKMADAN GEÇME!