Norm Cıvata'ya Ar-Ge ödülü

Güncelleme Tarihi:

Norm Cıvataya Ar-Ge ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 12:29

İZMİR merkezli Norm Cıvata, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen özel sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi'nde 'metal ürünler' kategorisinde 2015 yılı Türkiye birinciliği ile ödüllendirildi.

Haberin Devamı


Bağlantı elemanları üretiminde uyguladığı yenilikçi yaklaşım ve deneyimli ürün geliştirme altyapısıyla Avrupa’nın ilk beş üreticisi arasında yer alan Norm Grubu'nun lokomotif şirketi Norm Cıvata, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen özel sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi'nde 'metal ürünler' kategorisinde 2015 yılı Türkiye birincisi oldu. Ödüller Ar-Ge merkezleri performans endeks çalışmaları kapsamında Ar-Ge personel istihdamı, Ar-Ge harcama yoğunluğu, proje kapasitesi, işbirliği ve etkileşim, ticarileşme, fikri mülkiyet yetkinliği değerlendirilerek verildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen zirvede, ödülü Norm Cıvata Genel Müdürü Mahmut Öztürk’e Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü verdi.
Norm Civata Genel Müdürü Mahmut Öztürk, "Norm Grubu olarak Ar-Ge stratejimizin uygun adımlarla ilerlediğini görmek ve bunun karşılığında ödül kazanmak, doğru yolda olduğumuzun kanıtıdır. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!