Nizip’li 65 genç özel harekatçı olacak

Güncelleme Tarihi:

Nizip’li 65 genç özel harekatçı olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 13:39

Nizip’li 65 genç özel harekatçı olacak

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip ilçesi'nde, özel harekat polisliği sınavları için Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan parkur ve mülakat kursunda eğitim alan 65 kişi, Ankara’da yapılacak olan mülakat sınavına girmeye hak kazandı.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Mehmet Özdemir, 19’uncu dönem Polis Meslek Yüksekokullarına alınacak olan Özel Harekat polisliğine ülke genelinde 285 bin kişinin başvurduğunu söyledi. Gaziantep'te de binlerce kişinin başvuru yaptığını hatırlatan Özdemir, "Başvuru yapanlar arasında Gaziantep’te yapılan parkur aşamasına girmeye hak kazanan 900 kişiden sadece 110 kişi başarı elde etti. Parkur bölümünü geçen 110 kişiden 65’i Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan parkur ve mülakat kursuna katılanlar oldu" dedi.

Özdemir, kurs için kendilerine olanak sağlayan Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar’a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!