Nişantaşı Üniversitesi Londra Kampüsü tanıtımıyla Konya’daydı

Güncelleme Tarihi:

Nişantaşı Üniversitesi Londra Kampüsü tanıtımıyla Konya’daydı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 16:59

Nişantaşı Üniversitesi Londra Kampüsü tanıtımıyla Konya’daydı

Haberin Devamı

 İSTANBUL, (DHA)- KONYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Educaturk işbirliği içerisinde hazırlanan “Yükseköğrenim Günleri” başladı. Üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanan öğrencilere gerekli bilgi ve rehberlik hizmetinin verildiği etkinlik yarın da devam edecek.



Açılışı Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy tarafından gerçekleştirilen etkinliğe 29 üniversite katıldı. Katılımcıların stantlara yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda yer alan Nişantaşı Üniversitesi ise Londra Kampüsü’nün tanıtımına Konya’da devam ediyor.



GÜRSOY, STANTLARI ZİYARET ETTİ



Etkinlik dâhilinde rehberlik ve kariyer odaklı birçok seminer de düzenlenen fuarda Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, stantları tek tek ziyaret etti. Nişantaşı Üniversitesi standını da ziyaret eden Gürsoy, Nişantaşı Üniversitesi Fuarlar Koordinatörü Hatice Karataş’tan üniversite ve bölümleri ile Londra Kampüsü hakkında bilgi aldı.



DİL YAŞANARAK ÖĞRENİLİR



“Dil yaşanarak öğrenilir diyen” Nişantaşı Üniversitesi Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Levent Uysal, yabancı dil bilmenin kariyer açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi. Çift anadal, güvenli eğitim, sürekli eğitim ve yüksek lisans imkanlarının yanı sıra Londra Kampüsünde İngilizce öğrenimi sunduklarını anlatan Uysal, “Sanayi dilinde tam teşekkül diye bir tabir vardır. İşte bizler de, tam teşekküllü bir eğitim vermek için çalışıyoruz. Bizler, öğrencilerimizin kendilerini geliştirebileceği şekilde, çift anadal, güvenli eğitim, sürekli eğitim ve yüksek lisans imkanlarının yanı sıra Londra Kampüsümüzdeki İngilizce öğrenimini de sunuyoruz” dedi.



Nişantaşı Üniversitesi’ne yerleşen tüm öğrencilerin dönemlik veya yıllık olarak eğitim alabilecekleri Londra Kampüsü için hiçbir ek ücret alınmayacağını ve üniversitenin gözetimindeki yurtlarda konaklayacaklarını belirten Levent Uysal, “Dil yaşayarak öğrenilir. Yaşamlarını Londra’da sürdürürken, İngilizceyi de günlük yaşamlarında kullanarak, yani pratik yaparak öğrenecekler. Londra Kampüsünde öğrenim görmek isteyen tüm öğrencilerin soruları için üniversitemizin ilgili birimleri kendilerine yardımcı olacaktır” diye konuştu.



(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!