Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 16:46

Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

MUŞ, (DHA)-Muş Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. 2017 yılının dördüncü belediye meclisi Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında toplandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Asya, Mart ayının yanı sıra bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.
    2014 yılında yapılan yerel seçimlerin ardından görev süresinde 3 yılı tamamladıklarını ifade eden Başkan Feyat Asya, “Görev süremizde 3 yılı geride kaldık. Bu süre içerisinde ilimizin ciddi sıkıntılarını çözüme kavuşturduk. Özellikle en büyük sorunumuz ve halkımıza yapacağımıza dair ilk günden beri söz verdiğimiz alt yapı projemizde son aşamaya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Proje hazırlama aşamasından ihale sürecinde yaşanan sıkıntılara kadar birçok badireyi atlattık. Geçtiğimiz aylarda yüklenici firmaya yer teslimini yaptık. İnşallah önümüzdeki günlerde ilk kazmayı vurarak Muş’un en büyük sorununu ortadan kaldırmış olacağız" dedi.
    Başkan Feyat Asya’nın konuşmasının ardından vatandaşların taleplerini dinlendi. Daha sonra meclise havale edilen evraklar görüşüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!