Nilüfer’de spor şöleni başladı

Güncelleme Tarihi:

Nilüfer’de spor şöleni başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 15:19

Nilüfer’de spor şöleni başladı

Haberin Devamı

BURSA (DHA)- BURSA'nın merkez  Nilüfer İlçesi'nde, bu yıl 16'ncısı düzenlenen Uluslararası Spor Şenlikleri,başladı

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Kaymakamlığı, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen 16. Uluslararası Nilüfer Spor Şenlikleri, TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda görkemli törenle başladı.

Açılışa, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 Spor Şenlikleri’nin açılış konuşmasını yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri, sizlerin, ailelerinizin, tüm Nilüferlilerin sahiplenmesiyle, kentimizin en uzun soluklu organizasyonu olarak, bugün bir kez daha başlıyor. Sporun yaşama taşıdığı kardeşlik ruhunu, birlik beraberlik ruhunu ve barış kavramının geliştirildiği ruhu bir kez daha Nilüfer’de sergileyeceğiz. Biz yıllardır bu şenliklerin dünya barışına hizmet ettiğini savunuyoruz” dedi.

17 BİN 50 ÖĞRENCİ KATILACAK

20 Mayıs’a kadar sürecek ve dostluk, barış, kardeşlik rüzgarlarının eseceği spor şenliklerinde bu yıl 177 okuldan toplam 17 bin 50 öğrenci yer alacak. Şenliklere, okul öncesi-anaokulu kategorilerinde 57 okul, özel eğitim kategorisinde 12 okul, ilkokul ve ortaokul kategorilerinde 56 okul, lise kategorisinde de 52 okul katılacak.

FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!