Nilüfer’in biletleri 3 hafta önce tükendi

Güncelleme Tarihi:

Nilüfer’in biletleri 3 hafta önce tükendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Türk pop müziğinin zirveden inmeyen yıldızı Nilüfer, Rumeli Hisarı'ndan sonra, Açıkhava Tiyatrosu'nda ikinci kez hayranlarıyla buluştu ve muhteşem bir konser verdi. Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan yılların sanatçısı Nilüfer, her zamanki gibi zarif ve enerji doluydu.

Arzu Kaprol'un diktiği birbirinden güzel kıyafetle sahneye çıkan Nilüfer, uzun zamandır üzerinde çalıştığı albümündeki ‘‘Anlat Arkadaş’’ adlı şarkıyı hayranlarının ısrarı üzerine bir kez daha seslendirdi.

Bir süre önce politikacı sevgilisi Gökberk Ergenekon ile yollarını ayıran Nilüfer'in kilo verdiği ve hayli neşeli olduğu dikkatleri çekti. Ünlü sanatçı, sahnede kaldığı 3 saat boyunca zaman zaman coşkulu, zaman zaman hüzünlü, ama temposu asla düşmeyen nefis bir konser verdi. Nilüfer, eski şarkılarından ‘‘Dünya Dönüyor’’u izleyicilerle birlikte okudu. Açıkhava Tiyatrosu'nun konser boyunca hıncahınç dolduğu görüldü. Nilüfer'in konser biletlerinin 3 hafta önceden tükendiği bildirildi. Öte yandan ‘‘pop müziğin deli kızı’’ olarak anılan Şebnem Ferah da Rumeli Hısarı'nda bir konser verdi. Şebnem Ferah, yüksek topuklu ve dizlikli ayakkabısı, sadece önü olup arkası bulunmayan ‘‘farklı’’ kıyafeti, siyah şortu, kırmızı saçlarıyla hayranlarını yine şaşkınlığa uğrattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!