Nikah salonu törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

Nikah salonu törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 11:08

Nikah salonu törenle açıldı

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde belediye tarafından yaptırılan nikah salonu, törenle açıldı.

Bucak Belediyesi'nin Yeni Mahalle'deki Yaşam Park'ta daha önce hizmet binası olarak kullandığı bina, restore edilerek nikah salonuna dönüştürüldü. Nikah salonunun açılış törenine Vali Şerif Yılmaz, Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin ve davetliler katıldı.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, yeni yapılan nikah salonunun tüm yapım çalışmalarını belediye personeli tarafından yapıldığını belirterek, emeği geçenleri kutladı.

Konuşmanın ardından nikah salonunun açılış kurdelesi kesildi.

Açılıştan sonra Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin tarafından Şeyma Çin ve Soner Avcı'nın nikahları kıyıldı. Vali Şerif Yılmaz, milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek de çifte şahitlik etti. Nikah sonrası Vali Yılmaz, evlilik cüzdanını Şeyma Çin'e verirken, Bayram Özçelik Türk bayrağı, Reşat Petek ise Kuran hediye etti.

Vali Şerif Yılmaz, "En kutsal şey ailedir, ailenin temeli de iki gencin bir araya gelmesiyle beraber temelini atmasıdır. Yeni evli çiftimizin doğacak çocuklarına ve bu nikah salonunda kıyılan tüm evlilikte hayırlı evlatlar yetişmesini temenni ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!