Niğde’de 2’si çocuk 10 kişi hırsızlıktan gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Niğde’de 2’si çocuk 10 kişi hırsızlıktan gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2018 15:50

Niğde’de 2’si çocuk 10 kişi hırsızlıktan gözaltına alındı

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA) –NİĞDE’de  çeşitli tarihlerde meydana gelen 6 hırsızlık olayı ile ilgili 2’si çocuk 10 kişi gözaltına alındı.
Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iş yeri, inşaat malzeleri ve  motosiklet hırsızlığı gibi meydana gelen 6 olayla ilgili çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında polis, 2’si çocuk 10 kişiyi yakaladı.
Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, "Çeşitli inşaat firmalarında meydana gelen hırsızlık olaylarında Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin 25 günde yaptığı çalışmalarda hırsızlık olaylarını gerçekleştirilen suç şüphelileri yakaladı. Çalınan malzemeler ele geçirildi. Bunların toplamda 6 olayda 4’ü inşaattan yapılan hırsızlıklardır. İnşaattan musluk, alçı makineleri ve kablo gibi çalınan malzemeler var. Ayrıca plaka ve motosiklet hırsızlık şüphelileri yakalandı ve gözaltına alındı. Olaylarla ilgili 10 şüpheli şahıs yakalandı. Cumhuriyet savcılığına sevk edildi’’ dedi. Vatandaşlardan şüpheli şahısları polis imdat hattına bildirmelerini isteyen Cebeloğlu; ‘‘Niğde halkımızdan mevsimin yaz olması nedeniyle mala karşı işlenen suçlarda biz gerekli tedbirleri aldık. Vatandaşlarımız mahallerinde tanımadıkları ve şüphelendikleri şahısları 155’ bildirmelerini istiyoruz’’ diye konuştu.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!